www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

N.E.X. - Mysterious Dancefloor

4 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1N.E.X. - Mysterious Dancefloor Empty N.E.X. - Mysterious Dancefloor Sob Gru 19, 2009 5:28 pm

N.E.X.

N.E.X.
MusicON V.I.P

No więc jak obiecałem, że jeszcze w tym roku, tak dotrzymuje słowa Smile. Jeden z projektów skończony, oto bezpośredni link: tutaj Smile. Pozdr.

Gdyby link nie działał zapraszam na główną stronę http://www.nexmusic.mp3.wp.pl/

2N.E.X. - Mysterious Dancefloor Empty Re: N.E.X. - Mysterious Dancefloor Pon Gru 21, 2009 1:02 am

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

Od razu powiem szczerze... Let's Dance fajniejsze ....!!! zrób coś w takim stylu... a nawazniejsze to nie ma co się spieszyc wena przyjdzie sama Wink
Pozdro

3N.E.X. - Mysterious Dancefloor Empty Re: N.E.X. - Mysterious Dancefloor Pon Gru 21, 2009 10:59 pm

deejay2003

deejay2003
Admin

Nie można robić wszystkiego pod jedno kopyto Smile Jak dla mnie dobry utworek, fakt że wole bardziej typowe EF ale ten kawałek potrafi ro#pierdolić jak dasz po VoLuMiNiE Very Happy

i dziękuwka za wstawienie adresu MusicOnu na stronce !! pzdr

http://musicon.eu

4N.E.X. - Mysterious Dancefloor Empty Re: N.E.X. - Mysterious Dancefloor Wto Gru 22, 2009 4:28 pm

N.E.X.

N.E.X.
MusicON V.I.P

Trzeba promować dobry serwis Wink. Kawałek powstał w ponad 10h, cudów nie ma, ale publikuje, bo po co ma leżeć w szufladzie jak komuś może się spodobać "trochę inna stylistyka" Smile. Pozdr.

5N.E.X. - Mysterious Dancefloor Empty Re: N.E.X. - Mysterious Dancefloor Sob Lut 27, 2010 10:49 pm

beeska85

beeska85

dla mnie dobre spokojna czwóreczka Smile 4/5

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Similar topics

-

» MYSTERIOUS PLACE

Pozwolenia na tym forum: