www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

Twój pulpit

5 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Twój pulpit Empty Twój pulpit Wto Gru 29, 2009 11:53 am

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

Chyba na każdym forum jest taki temat Smile
Zabawa polega na wklejaniu screena ze swojego pulpitu. Po co? Hmm ... sam sie zastanawiam Razz
Ja pierwszy:

Twój pulpit Pulpitt

Link (bo coś go przycięło z deka ;/) : Tapeta

2Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Pią Sty 01, 2010 8:57 pm

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

Twój pulpit Fw3xDDDDDDDDDD pompa była wtedy ;o

3Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Sob Sty 02, 2010 1:08 am

deejay2003

deejay2003
Admin

aaaa stary rozj#bałeś mnie heheh dobry zrzut Very Happy jak będę miał czas to wrzuce swój bajzel Very Happy

musiałem zrobić zrzut mojego bo rzadko wygląda tak jak teraz Very Happy zazwyczaj po tygodniu nie ma miejsca na nim miejsca Smile
Twój pulpit Pulpitg

http://musicon.eu

4Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Pon Sty 04, 2010 8:26 pm

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

A to mój pulpicik aktualnie...xD ...
cos przycina wiec link: SCREEN
Twój pulpit Screeenw

5Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Pon Sty 04, 2010 9:54 pm

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

deejay2003 widzę, że nie tylko ja eksperymentuję ze stylami do windows Smile
I nie tylko ja mam burdel przez pliki *txt Razz
Kurde, wszyscy GG nówka nie śmigana a ja ciągle na GG 7.7 jadę. Czas na upgrade Wink

6Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Pią Sty 08, 2010 2:08 am

deejay2003

deejay2003
Admin

a jak Very Happy trzeba eksperymentować Very Happy jak widzę standardowy pulpit to ogarnia mnie śmiech Smile
Ciekawe jak wyglądają wasze przeglądarki? Smile

a tu mała aktualizacja pulpitu w miare prac przybywa ikon i znów robi się niezły burdel...

Twój pulpit Screenhunter01jan080102.th

7Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Pią Sty 08, 2010 3:16 pm

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

Vienio napisał:
Kurde, wszyscy GG nówka nie śmigana a ja ciągle na GG 7.7 jadę. Czas na upgrade Wink

no a co najwazniejsze tylko nowe gg obsługuje dłuższe numery ktore juz sie pojawiają, bo przybywa wiecej uzytkowników, oraz na nowym gg mozna miec bardzo długi opis, gdzie na starym połowe takiego opisu ucina i nie wiadomo co ktoś ma dokładnie w opisie;)

jak widzę standardowy pulpit to ogarnia mnie śmiech Twój pulpit Icon_smile

Dj co to znaczy standardowy pulpit w sensie ze co? Very Happy ze nie bawi sie w ubgradowanie windowsa... wiesz kto co lubi, ja np nie mam czasu na takie głupotki Razz ... komp to dla mnie przede wszystkim źródło wiedzy, kontaktu ze znajomymi, tworzenia czegoś ... pozatym gdyby komp byłby mój może bym nad tym coś pomyślala a tak to nie ma po co...

8Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Pią Sty 08, 2010 4:58 pm

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

Nilaya napisał:
no a co najwazniejsze tylko nowe gg obsługuje dłuższe numery ktore juz sie pojawiają, bo przybywa wiecej uzytkowników, oraz na nowym gg mozna miec bardzo długi opis, gdzie na starym połowe takiego opisu ucina i nie wiadomo co ktoś ma dokładnie w opisie;)

heh, podobnie jak Ty nie masz czasu na zmiane wyglądu windowsa tak ja nie mam czasu na zmianę GG Razz

9Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Sob Sty 09, 2010 1:38 am

deejay2003

deejay2003
Admin

Dj co to znaczy standardowy pulpit w sensie ze co? Twój pulpit Icon_biggrin

w sensie takim, że ten niebieski pasek wygląda na straszny oldschool Very Happy początki xp'ka mi się przypomniały , a nakładek jest pełno, nie trzeba instalować całego stylu Smile ale tak jak mówisz co kto lubi itd.

Co do nowego gg to nie wiem czy jest takie zaj#biste, bo pie#doli się znacznie częściej niż starsze wersje.
Tylko Crash Reporter się wyświetla co jakiś czas, ogólnie gówno ale nie ma nic lepszego niestety.

10Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Sob Sty 09, 2010 3:42 pm

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

deejay2003 napisał:
Dj co to znaczy standardowy pulpit w sensie ze co? Twój pulpit Icon_biggrin

w sensie takim, że ten niebieski pasek wygląda na straszny oldschool Very Happy początki xp'ka mi się przypomniały , a nakładek jest pełno, nie trzeba instalować całego stylu Smile ale tak jak mówisz co kto lubi itd.

Co do nowego gg to nie wiem czy jest takie zaj#biste, bo pie#doli się znacznie częściej niż starsze wersje.
Tylko Crash Reporter się wyświetla co jakiś czas, ogólnie gówno ale nie ma nic lepszego niestety.

Ale mówisz o GG ósemce? Bo jest/ma być 10 tylko nikt nie potrafi jej dokładnie ocenić: jedni piszą że cud-miód, inni że ... lepiej nie pisaćRazz
Co do tematów windowsa - można by zrobić osobny temat - taki mini poradnik jak szybko zmienić wygląd windows Smile

11Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Sob Sty 09, 2010 7:53 pm

deejay2003

deejay2003
Admin

Jasne możemy zrobić/założyć nowy topic odnośnie modyfikacji windowsa itp Very Happy i wkrótce pewnie powstanie Very Happy

12Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Czw Sty 14, 2010 10:02 pm

nestorek87

nestorek87

co do komunikatora ja hasam na AQQ 2 i wszystko jest dobrze Very Happy

o tyle polecam ten komunikator bo można mieć w nim numery z gadu gadu Very Happy

13Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Czw Sty 14, 2010 11:23 pm

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

nestorek87 napisał:co do komunikatora ja hasam na AQQ 2 i wszystko jest dobrze Very Happy

o tyle polecam ten komunikator bo można mieć w nim numery z gadu gadu Very Happy

Z tego co wiem to AQQ bije na głowe GG w sumie we wszystkim.
Co jest dziwne, bo i tak większość używa gg ... w tym ja ...
Oto paradoks dzisiejszych czasów Razz

14Twój pulpit Empty Re: Twój pulpit Pią Sty 15, 2010 12:36 am

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

ja tam korzystam i z gg i icq wiec jesli ktoś stworzy taki komunikator który obsługuje oba te komunikatory w jednym to się na niego przezuce Very Happy

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: