Posts : 92 Reputation : 134 Join date : 27/12/2009 Age : 32
Wszyscy byliby chyba "za" ale to baaaaaaaaaardzo dużo pracy - raz z obrazami (choćby zmiana przycisku newReply na Odpowiedź czy coś podobnego - trzeba by zmienić obrazek () na identyczny tylko z napisem polskim, i tak każdy przycisk na stronie ... , jeżeli dobrze sie orientuję (php to nie moje klimaty ) to połowa skryptów byłaby również do wymiany ;/ Jeżeli admin znalazłby czas (i chęci )to zmiana byłaby przydatna. Peace.
Posts : 996 Reputation : 2341 Join date : 11/05/2009 Age : 41 Location : World Of Electro
buttony i inne przyciski to akurat najmniejszy problem, fakt że generalnie cała zmiana byłyby czasochłonna a czasu brak ostatnio. Poza tym mamy wielu gości z zagranicy i ułatwia to im poruszanie się po naszym zagmatwanym nieco forum Wolałbym tego nie zmieniać , a wydaje mi się że nie robi to problemu dla nas bo napewno i tak każdy z was doskonale wie co każdy z nich oznacza i jaką pełni funkcję w postach itp.
Posts : 601 Reputation : 968 Join date : 12/05/2009 Age : 35 Location : ♪Breakin' Town♪
zgadzam się z DJ2003 w zupełności ... mamy tu paru gosci z zagranicy, a im takie znaki myślę są dość niezbędne, a dla nas nie robią chyba specjalnie problemu, bo kto chodź troszeczkę zna angielski to i tak się połapie (a jak nie to chociaz sprawdzi w słowniku )))) ;D)