www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

Witam

4 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Witam Empty Witam Pon Sty 11, 2010 8:09 pm

Farlang

Farlang

Witam ponownie wszystkich maniaków breakdance ,funk electro itp.
Na imię mam Michał (ksywa Farlang)...byłem członkiem starego musiconu ale robota , studia i duzo innych pierdół nie pozwoliły mi na częste zaglądanie na najlepsze forum o tej tematyce Witam Icon_wink nikt mnie pewnie nie pamieta bo nie udzielałem sie az tak bardzo Witam Icon_tongue ,ale ja pamietam starą ekipe (w tym sieno ktory jesli dobrze pamietam zapodał zbiór breakowych utworków camyea powodując u mnie electro śpiączkeWitam Icon_smile )...Widze ze dział promujący artystów poszerzył sie o kilka pseudonimów, piona dla ludzi którzy ich werbowali Witam Icon_biggrin postaram sie udzielac na forum i jak cos ciekawego wpadnie mi w łapy to uploaduje...
To by było na tyle jeszcze raz wszystkich pozdrawiam

PS...do deejay2003...jeszcze 9 postów i bede mogł sciągac Witam Icon_tongue (prosze nie dawaj mi bana za to Witam Icon_jokercolor ) żartuje pozdro....

2Witam Empty Re: Witam Pon Sty 11, 2010 10:42 pm

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

Ano witamy Smile
Nie jestem ze starego składu więc mnie nie znasz tak jak ja nie znam Ciebie, ale fajno, że ludzi przybywa Smile

3Witam Empty Re: Witam Pon Sty 11, 2010 11:28 pm

deejay2003

deejay2003
Admin

kto nie pamięta ten nie pamięta Very Happy hehe siema ziommm ! Elegancko że znów jesteś z nami a co do dostępu do downloadu to: Tylko ludzie którzy byli zarejestrowani na starym musiconie mogą otrzymać dostęp od razu.

Tak więc otrzymałeś nową rangę.

pzdr

http://musicon.eu

4Witam Empty Re: Witam Wto Sty 12, 2010 12:20 am

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

ohh witaj Farlang, ja Cię dobrze pamietam Very Happy ... super że znów jestes z nami Smile mam nadzieje, że będziesz juz z nami na stałe Very Happy
wielkie pozdro dla Ciebie Very Happy !!!

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: