www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

Frosty Kuri

3 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Frosty Kuri Empty Frosty Kuri Nie Sty 17, 2010 3:15 am

FrostyFreez

FrostyFreez

Ok FrostyFreez to kuriaki. Tym którzy pamiętają tylko siebie przypominam;]. Tym którzy nie znają - Rafał - maniak bd & eb, muzy electro i tych spraw ;] Jak zwykle brakuje mi czasu, ale w miarę mozliwości będę zaglądał. Pzdr Razz

2Frosty Kuri Empty Re: Frosty Kuri Nie Sty 17, 2010 9:13 pm

deejay2003

deejay2003
Admin

wielkie joł ziooom Very Happy widzę że jednak powrót na MO Frosty Kuri Icon_biggrin pzdr

http://musicon.eu

3Frosty Kuri Empty Re: Frosty Kuri Pon Sty 18, 2010 7:17 pm

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

no w koncu sie przyznał Razz a co wstyd było, że tak długo się nie było na MO Very Happy? hehe Wink
Witaj witaj ponownie!!!Smile mam nadzieje, ze zagoscisz juz na dobre:D pozdroo!Very Happy

4Frosty Kuri Empty Re: Frosty Kuri Wto Sty 19, 2010 11:36 am

FrostyFreez

FrostyFreez

Przyznać do czego heh. Ja tu zaglądałem dość często, ale nie miałem zupełnie weny by coś naskrobaćRazz Właściwie to nie miałem zamiaru przedstawiać się (kto kojarzy to ok), ale skoro wszyscy to wszyscy. A na Musiconie nie byłem bo life ...fiu fiu fiu. Dobra robota z forum, powodzenia życzę i oby nasze grono się powiększało.

5Frosty Kuri Empty Re: Frosty Kuri Wto Sty 19, 2010 11:53 pm

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

spoko, spoko ważne, że po prostu jesteś Very Happy pozdro!!!Smile

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: