www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

pomocnik :)

2 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1pomocnik :) Empty pomocnik :) Sro Lut 24, 2010 12:30 am

beeska85

beeska85

nie wiem co napisać...mogę trochę podziałać jako społecznik....jeśli ktoś ma jakieś pytania związane ze sportem to walić do mnie...studiuje wf więc postaram się odpowiedzieć na wszystko...jeśli nie będę znał odpowiedzi to ją znajdę Smile

2pomocnik :) Empty Re: pomocnik :) Sro Lut 24, 2010 9:20 am

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

No to ja mam zapytanie: a w zasadzie prośbę: czy mógłbyś podać ćwiczenia (z opisem jak je wykonać czy ze zdjęciami itp.) które pomagają osiągnąć szpagat turecki?
Wiem, że jest ich pełno na necie ale zawsze lepiej dowiedzieć się parę elementów od gościa z AWF (albo podobnej uczelni Wink ) któryy wie co mówi Razz a nie z innych for, na których często wypowiadają się osoby, które wiedza tyle co ja Sad

3pomocnik :) Empty Re: pomocnik :) Sro Lut 24, 2010 8:57 pm

beeska85

beeska85

znalazłem już jakiś czas temu na necie taki poradnik...wszystko dobrze jest tu moim zdaniem wytłumaczone...ja jak narazie jestem na etapie francuza Smile jeszcze pare centymetrów brakuje ale kolo od gimnastyki powiedział że przez tą szparę nie może przejść nawet orzech więc rozciągam się dalej...
podaje linka...
http://wyslijplik.pl/download.php?sid=YY9oDRzC

4pomocnik :) Empty Re: pomocnik :) Czw Lut 25, 2010 12:36 pm

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

beeska85 napisał:znalazłem już jakiś czas temu na necie taki poradnik...wszystko dobrze jest tu moim zdaniem wytłumaczone...ja jak narazie jestem na etapie francuza Smile jeszcze pare centymetrów brakuje ale kolo od gimnastyki powiedział że przez tą szparę nie może przejść nawet orzech więc rozciągam się dalej...
podaje linka...
http://wyslijplik.pl/download.php?sid=YY9oDRzC

Dzięki ziomek Very Happy Jestem Twoim dłużnikiem Razz

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: