www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

Breakdance

5 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Breakdance Empty Breakdance Czw Lut 25, 2010 1:37 am

beeska85

beeska85

ja jedynie mam taki projekcik słowa ,,breakdance'' rysuje go już od czasu liceum...ciągle zachodziły w nim jakieś zmiany...nie jest to żadne arcydzieło ale uznałem że można się z Wami nim podzielić Smile bardzo mi pasują te litery....dobrze wchodzą jedna po drugiej dlatego zawsze jak zanudzają mnie na wykładach to sobie rysuję Smile
Breakdance 2jfwz10

Ostatnio zmieniony przez beeska85 dnia Pon Mar 01, 2010 10:47 pm, w całości zmieniany 2 razy

2Breakdance Empty Re: Breakdance Czw Lut 25, 2010 1:41 am

beeska85

beeska85

i jeśli chodzi ogólnie o twórczość to dodatkowo rymuje...jest zastój bo Ziomek siedzi...niebawem wyjdzie i dokańczamy płytkę więc oczywiście poinformuje wszystkich na forum jak nadejdzie ta chwila Smile

3Breakdance Empty Re: Breakdance Czw Lut 25, 2010 12:34 pm

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

beeska85 napisał:i jeśli chodzi ogólnie o twórczość to dodatkowo rymuje...jest zastój bo Ziomek siedzi...niebawem wyjdzie i dokańczamy płytkę więc oczywiście poinformuje wszystkich na forum jak nadejdzie ta chwila Smile

Co do napisu to zaje**sty - niby prosty sie wydaje ale jednak ... ale jednak zaje**sty Smile
Co do rapu to jak będziecie mieli gotowy materiał to wrzucaj, ja na pewno odsłucham więc masz już jednego słuchacza Razz

4Breakdance Empty Re: Breakdance Pon Mar 01, 2010 5:19 pm

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

dobre beeska Very Happy nawet dodał bym wyj*bane Razz
P.S używaj opcji EDIT Razz

5Breakdance Empty Re: Breakdance Pon Mar 01, 2010 10:45 pm

beeska85

beeska85

dziękówencja Smile

6Breakdance Empty Re: Breakdance Pon Mar 08, 2010 7:28 pm

speqter

speqter

spoxik ziom mnie tez sie podoba , ciekawy styl Breakdance Icon_biggrin

7Breakdance Empty Re: Breakdance Nie Mar 14, 2010 7:11 pm

beeska85

beeska85

tym razem nuda na dwóch wykładach doprowadziła do dalszych remanentów mojego projektu Smile
wygląda to tak...
Breakdance 2mo8t44

8Breakdance Empty Re: Breakdance Nie Mar 14, 2010 11:53 pm

Vienio

Vienio
MusicOn_MoD

beeska85 napisał:tym razem nuda na dwóch wykładach doprowadziła do dalszych remanentów mojego projektu Smile
wygląda to tak...

Nie żeby cuś, ale ... obys się nudził częściej Razz
Projekt wyje*isty Smile

9Breakdance Empty Re: Breakdance Sro Mar 17, 2010 1:36 am

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

no no zawaliste Very Happy

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: