www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

ToLeK

+2
deejay2003
tolekk
6 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1ToLeK Empty ToLeK Wto Cze 08, 2010 11:35 am

tolekk

tolekk
MusicON V.I.P

Siemaneczko! Jestem Tolek lat 25. w latach 2003 - 2007 tworzyłem muzykę w takim stylu jak Electro/Freestyle.
www.tolek.mp3.wp.pl
Po czym przestałem tworzyć na rzecz mej kariery tanecznej którą można śledzić na moim kanale YT:
https://www.youtube.com/user/Tolekk

Obecnie chcę wrócić do tworzenia... no i zobaczym jak to sie potoczy.

pozdrawiam

ToLeK

2ToLeK Empty Re: ToLeK Wto Cze 08, 2010 11:38 am

deejay2003

deejay2003
Admin

siemanko Very Happy witamy kolejnego VIPa Very Happy zaj#biście że wbiłeś do nas i zaj#biście że chcesz wrócić do tworzenie najlepszego gatunku muzycznego jakim jest właśnie Electro . pzdr

Electro4Ever

http://musicon.eu

3ToLeK Empty Re: ToLeK Wto Cze 08, 2010 11:42 am

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

Siemanooooo Yeah zaj*biście !! Electro Freestyle 4 ever widzisz DJ Very Happy chodzę i zarażam ludzi do Electro Freestylu Very Happy super że wracasz ToLeK widziałem twoje filmiki fajnie zamiatasz Very Happy

4ToLeK Empty Re: ToLeK Sro Cze 09, 2010 1:14 am

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

Elo, fajnie że z nami jesteś Very Happy ... miło słyszeć o powrocie do tego gatunku Very Happy mam nadzieję, że już na stałe Very Happy
Pozdrawiam! ToLeK Icon_cool

5ToLeK Empty Re: ToLeK Czw Cze 10, 2010 10:30 pm

karczys

karczys

Siemaneczko Tolek SmileSmile Witamy wśród elity Razz oby coraz więcej osób takich jak Ty wpadało na musicona było by wręcz fantastycznie. Pozdrówka z Trójmiasta.

6ToLeK Empty Re: ToLeK Pią Cze 18, 2010 11:11 pm

DJ_Yoshi

DJ_Yoshi

Siema!

Do tej pory mam kilka twoich utworow i gdzies mi sie powtarzają czasem na empetrójce Smile

Tak swoją drogą zajmuje sie zupełenie inną muzą, używałem softu FL troche ale głownie REASON Smile w kazdym razie gdybys chcial popracować nad jakimś wspólnym projektem to ja bardzo chętnie, szkoda ze umiem na razie tylko ulożyć beat ToLeK 786447

no dobra a tak zupełnie poważnie, to chętnie obejrze jakies stare
niepotrzebne projekty (obojetnie jakis soft, ale pewnie FL Very Happy) jezeli of course nie masz nic przeciwko i nie masz fobii
na punkcie plagiatu bla bla bla... tak wiem, warcze ale gadalem ostatnio
ze Spychoolem i troche żal.pl co mi napisał Smile

pzdr
Mike

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Similar topics

-

» ToLeK Music

Pozwolenia na tym forum: