www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

tya xD

4 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1tya xD Empty tya xD Pon Sty 03, 2011 12:20 pm

W3K

W3K

nom luźne gadki to ja codziennie odziewam na dupę Tej xDD hahaha Very Happy
a co do spontan rozmów to ruszcie trochę dupy bo widzę zastój deczko tutaj zaistniał xDD
Jo! xD
Very Happy

2tya xD Empty Re: tya xD Pon Sty 03, 2011 12:25 pm

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

Jaki świr z ciebie hahaha Shocked

3tya xD Empty Re: tya xD Pon Sty 03, 2011 12:37 pm

W3K

W3K

oj tam ;* xD
'..od rana mam dobry humor..'
jakbyś Maan pierwsze co po obudzeniu się zrobił-obejrzał nowy bzdet od sony xD to też by Ci się od razu lepiej mentalnie zrobiło xD

4tya xD Empty Re: tya xD Pon Sty 03, 2011 10:33 pm

deejay2003

deejay2003
Admin

a gdybyś tak wstał i od rana ''k@rw@ znów trzeba lecieć do tyry i się opierdalać cały dzień hehehe''

p.s; Takich tematów nam potrzeba po to jest ten dział byśmy mogli popierdolić o wszystkim Very Happy

http://musicon.eu

5tya xD Empty Re: tya xD Pon Sty 03, 2011 11:21 pm

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

Mi się zrobi lepiej mentalnie jak wyjadę do Japonii Very Happy

6tya xD Empty Re: tya xD Wto Sty 04, 2011 11:43 am

electro2000

electro2000
MusicOn_MoD

BT, do Japonii?Pierd*l Japonię, chodź pykniemy do Sudanu, tam sa murzynki z długimi cycami, od razu nam się zrobi lepiej mentalnie.Podejdzie taka do nas i powie: macie tu cyca, tylko nie odchodźcie daleko,hahahahahahahaha.

7tya xD Empty Re: tya xD Wto Sty 04, 2011 1:23 pm

W3K

W3K

hahahaha xD
nie nie ma chuj_a Mi się zrobi Mentalnie jak pojadę do Tokyo i pierdoln_ę japoneczkę 16 najlepiej z nieruszanym pierogiem ociekającym soczkiem o smaku kwitnącej wiśni o tak xD
hahaha rżnąłbym ile fabryka dała wtedy to bym miał mentalną harmonię w chu_j xD
Jeszcze jakby possała na koniec koński nabiał to po prostu 7 niebo hahahaahaha xDD
Gibon musimy zrobić Japonię nie ma chu_ja we wsi xD Ja Tyrka na 14 plus opierdalani_e się do tego-8 godzinne słuchanie muzy hahaha xD
taka praca cóż poradzić ahahaha xD
Very Happy

Ostatnio zmieniony przez W3K dnia Wto Sty 04, 2011 2:03 pm, w całości zmieniany 1 raz

8tya xD Empty Re: tya xD Wto Sty 04, 2011 1:31 pm

W3K

W3K

hahahaha Very Happy
noo dobra to wizja ale z tym nochalem to bez przesady bo byś się w końcu udusił a szkoda by było Very Happy na chwilę możesz tam się władować ale bez przesadyzmu xDD albo chociaż co jakiś czas żebyś oddech mógł złapać hahaha xD
ale nie centralnie znalazło by się jakieś mięcho tam to akurat nie problem gorzej się dostać-i to właśnie aż boli xDD
Very Happy

9tya xD Empty Re: tya xD Wto Sty 04, 2011 1:38 pm

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

dobra ogarynki trochę ;P nie wszyscy na forum są dorośli

10tya xD Empty Re: tya xD Wto Sty 04, 2011 1:44 pm

W3K

W3K

xDDD
o to dzieci zamknijcie uszy swoje xDD
to cenzurę musimy zaaplikować chyba xDD
ale teraz wiesz Maan i dzieci ostro wolą po garach takie 15letnie nawet także to chyba w dzisiejszych czasach jest w modzie xDDD
ja w wieku 15 lat to kredki całymi dniami nie wiedziałem jak dupa wygląda inna poza Moją oczywiście hahahaha xDDD

11tya xD Empty Re: tya xD Wto Sty 04, 2011 3:51 pm

electro2000

electro2000
MusicOn_MoD

Buuuuuhahahahahahaha,o kur*a jasna, mało nie zjeba*em się z fotela, ale klimatyczne pogaduchy.

12tya xD Empty Re: tya xD Wto Sty 04, 2011 5:50 pm

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

Tak się cieszysz electro a co nie szarpnął byś tej japoneczki ;> haha Very Happy

13tya xD Empty Re: tya xD Wto Sty 04, 2011 11:09 pm

electro2000

electro2000
MusicOn_MoD

A pewnie żebym kur*a szarpnął, żuł bym ją jak wędzony boczek, hahahahahahaha.

14tya xD Empty Re: tya xD Sro Sty 05, 2011 12:41 pm

W3K

W3K

hahahaha xD
weźcie nic nie mówcie o boczku bo ojeba_łbym takiego boczku aż kurde czarnego wręcz z grilla xDDD
Ej Mi się wydaje (bo mam taki nagar na tą Japoneczkę powyżej) że ona by się rozebrała przede Mną i Mi by poszło w spodnie taka podnieta że chu_j hahahahaha xDDD
Very Happy

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: