www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

Kondycja polskiej sceny Electro Freestyle

2 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Kondycja polskiej sceny Electro Freestyle Empty Kondycja polskiej sceny Electro Freestyle Pon Sty 10, 2011 12:01 am

FrostyFreez

FrostyFreez

Dobra. Jak w temacie, co sądzicie o kondycji polskiego EF na dzień dzisiejszy.

Moim zdaniem jest słabo. Kiedyś ilość twórców tworzących muzę na poziomie była dość duża. Spychool Tolek Extatic DjMar Skr i wilu innych. Każdy z nich prześcigał się w dobrych beatach, współpracowali by się rozwijać. Obecnie gdy wchodzę np na scenę wp tylko się wku..am. Poza Nexem (piona za the last oldschool beat - gooood) i designem jest ogólnie straszna koopa. Jest kilka pojedyńczych utworków, całkiem dobrych zresztą, ale to tylko przebłyski pośród smogu odpadów rażącego nudą. Większość to techno, które mieni się EF. Nie chcę nikogo obrazić ani urazić, pewnie większośc się stara, ale efekt jest mizerny... Jakie jest Wasze zdanie w temacie.

SKR

SKR

w zupełności się zgadzam, większość dzisiejszego electro nie jest godna uwagi. Melodyka i brzmienie stają się coraz bardziej odchylone w stronę muzyki klubowej. W Rosji czasami pojawią się jakieś rzeczy z powerem jak Subsonic Destruction czy Beat M Project.

Chcę także przypomnieć że pomimo, iż większość starej polskiej szkoły electro się posypała to SKR jeszcze żyje i żadna hejterska kurwa nie zmusi mnie żebym się schował.

http://rapidshare.com/files/441901513/SKR_-_ElectRevenge.mp3 proszę oto utwór z końca 2010 Smile
nie jest master jeśli chodzi o brzmienie (mam bardzo kiepski odsłuch w pokoju na chwilę obecną) ale myślę, że kompozycja mówi jasno jak powinny stare dobre elektrobity wyglądać.

Zdradzę także, że wkrótce startuje nowy projekt z Muszka V.I.S. który nawijał w kawałku Digital B-boys.

pozdrawiam
Syntetycznie Kreatywny Robot

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: