www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

Wasz środek transportu....

+2
Nilaya
deejay2003
6 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Wasz środek transportu.... Empty Wasz środek transportu.... Pią Cze 12, 2009 12:48 pm

deejay2003

deejay2003
Admin

W tym temacie nawijamy o tym czym się poruszamy, możecie wstawić foty itp.
jestem ciekaw czym wozicie dupska heheh pzdr

http://musicon.eu

2Wasz środek transportu.... Empty Re: Wasz środek transportu.... Sob Cze 13, 2009 1:25 pm

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

Ja już powinnam dawno prawko zrobic SadSadSad ale chyba coś mi się dupska ruszyć nie chce by pójsc do szkoly jazdy , albo wymiguje się tym, że nie mam czasu :/ bo w sumie to i jedno i drugie Very Happy ale mam nadzieje ze juz w przyszłym toku zdam to glupie prawo jazdy Razz

a aktualnie poruszam sie komunikacja miejska , pksami, taxówkami, a najczesciej to Z BUTA Very Happy niestetety ...

3Wasz środek transportu.... Empty Re: Wasz środek transportu.... Sob Cze 13, 2009 3:25 pm

Mechanoid

Mechanoid

Jak narazie to rowerem Smile
Mój wymarzony samochód Lexus RX, a motor to Kawasaki ER-6N.

4Wasz środek transportu.... Empty Re: Wasz środek transportu.... Nie Cze 14, 2009 11:36 pm

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

ja to zapewne bym wybrała sobie toyotkę jakoś Very Happy ... może aygo z własnym wzorkiem ^^

5Wasz środek transportu.... Empty Re: Wasz środek transportu.... Sob Sie 08, 2009 7:59 pm

deejay2003

deejay2003
Admin

Mi w zupełności wystarczyłaby honda s2000 bo to konkretny i szybki kozak Very Happy
A póki co poruszam się na codzień moim electro-wozem Very Happy

Wasz środek transportu.... Dde664ec29fa5046m

http://musicon.eu

6Wasz środek transportu.... Empty Re: Wasz środek transportu.... Pon Gru 07, 2009 9:58 pm

N.E.X.

N.E.X.
MusicON V.I.P

Jedyny w swoim rodzaju przegubowy Solaris Wink. Bo taniej. ewentualnie z buta, blisko wszędzie.

7Wasz środek transportu.... Empty Re: Wasz środek transportu.... Sob Lip 10, 2010 2:45 pm

zimon

zimon

citroen xantia, ważne że jeździ i sie nie psuje;)

8Wasz środek transportu.... Empty Re: Wasz środek transportu.... Pon Lip 12, 2010 9:48 am

beeska85

beeska85

ja jeśli mam wolny umysł od spraw to jeżdżę na rolkach głównie albo na rowerze Smile znaczy...zapie*dalam Very Happy a w innym wypadku gniotę się w mpk...

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: