Przyszedł mi do głowy pewien pomysł... oczywiście w miarę chęci.
Jako, że na forum jest już kilku producentów... mogliby oni (włącznie ze mną) stworzyć coś w stylu hymnu, będącego jednocześnie reklamą naszego forum
Jeden kawałek, łączący style wszystkich producentów reprezentujących to forum.
Wiem, że taki projekt jest raczej trudny do zrobienia, szczególnie na odległość, ale mogłoby coś z tego wyjść (każdy dodałby coś od siebie ), później być może BreakTechnology, gdyby miał chęć zrobiłby do tego filmik
Kwestia wykonania itd. oczywiście do obgadania.
Ja wyobrażam sobie to w ten sposób:
Ktoś ma pomysł (np. na beat) realizuje go i odsyła cały projekt do kolejnej osoby. Kolejna osoba dopiero jak coś doda lub stwierdzi, że nie ma pomysłu przesyła następnej, żeby nie wyszło tak, że każdy ma inną wersję utworu
Ode mnie włączone w projekty byłyby dwie osoby, ja i Piranha 303
Czekam na reakcje
PS: Nie wiedziałem gdzie dać temat, dlatego dałem go tutaj...
Pozdrawiam
Jako, że na forum jest już kilku producentów... mogliby oni (włącznie ze mną) stworzyć coś w stylu hymnu, będącego jednocześnie reklamą naszego forum
Jeden kawałek, łączący style wszystkich producentów reprezentujących to forum.
Wiem, że taki projekt jest raczej trudny do zrobienia, szczególnie na odległość, ale mogłoby coś z tego wyjść (każdy dodałby coś od siebie ), później być może BreakTechnology, gdyby miał chęć zrobiłby do tego filmik
Kwestia wykonania itd. oczywiście do obgadania.
Ja wyobrażam sobie to w ten sposób:
Ktoś ma pomysł (np. na beat) realizuje go i odsyła cały projekt do kolejnej osoby. Kolejna osoba dopiero jak coś doda lub stwierdzi, że nie ma pomysłu przesyła następnej, żeby nie wyszło tak, że każdy ma inną wersję utworu
Ode mnie włączone w projekty byłyby dwie osoby, ja i Piranha 303
Czekam na reakcje
PS: Nie wiedziałem gdzie dać temat, dlatego dałem go tutaj...
Pozdrawiam