www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

ViBi - Flashback [ 09 miX ]

4 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1ViBi - Flashback [ 09 miX ] Empty ViBi - Flashback [ 09 miX ] Pon Lis 16, 2009 7:24 pm

ViBi

ViBi
MusicON V.I.P

Zapraszam wszystkich do zasysania nowego kawałka ! Utwór dostepny na http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/6735,utwor,265434.html.POZDRAWIAM

http://vibi.mp3.wp.pl/

2ViBi - Flashback [ 09 miX ] Empty Re: ViBi - Flashback [ 09 miX ] Pon Lis 16, 2009 8:21 pm

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

mi się w ch*j podoba!! ViBi - Flashback [ 09 miX ] Musicon5star

3ViBi - Flashback [ 09 miX ] Empty Re: ViBi - Flashback [ 09 miX ] Pon Lis 16, 2009 8:34 pm

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

ViBi - Flashback [ 09 miX ] Musicon5starBałam się jedynie o początek, bo zaśmierdziało frutem za bardzo... ale jak usłyszałam resztę dźwieków odleciałam Very Happy hehe pozdro i tak trzymac... jedynie mógłbyś troszkę nad masterkiem popracować a będzie MEGA!!Very Happy peace! ViBi - Flashback [ 09 miX ] Icon_cool

4ViBi - Flashback [ 09 miX ] Empty Re: ViBi - Flashback [ 09 miX ] Pon Lis 16, 2009 9:38 pm

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

ty nilaya zawsze z tym masterem........ zrób chociaż 3 sek z tego tracka to będzie dobrze ;]

5ViBi - Flashback [ 09 miX ] Empty Re: ViBi - Flashback [ 09 miX ] Wto Lis 17, 2009 5:39 pm

ViBi

ViBi
MusicON V.I.P

" Bałam się jedynie o początek, bo zaśmierdziało frutem za bardzo " hmmmmmmm początek czyli...... pierwszy pad został wygenerowany na wtyczce, która w zasadzie może pracować jako samodzielna aplikacja i uzywac ją mogę w zasadzie na każdej platformie, skrecz jest wykonaniem mojego przyjaciela Dj kena one no jedynie melodia zagrana na FM7 gdyż jak juz wiecie w swoich kawałkach zawsze staram się nawiązać do złotych czasów lat 80-tych i wczesnych 90-tych dlatego takie brzmienie idealnie można wykręcić właśnie na FM7...no a co do śmierdzenia frutkiem jest to wniosek bardzo mylny bo jeżeli ten kawałek był zrobiony na Cubase Very Happy ?? Z masteringiem masz rację ale....łatwo się mówi gorzej robi Smile choć myślę że ten kawałek jest najlepszy pod względem technicznym jaki zrobiłem. Dziękuję za miłe komentarze i cieszę się, że Wam się podoba i nadal udaje mi się trzymać poziom jak na electro-emeryta Very Happy POZDRAWIAM

http://vibi.mp3.wp.pl/

6ViBi - Flashback [ 09 miX ] Empty Re: ViBi - Flashback [ 09 miX ] Wto Lis 17, 2009 7:18 pm

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

ViBi napisał:" Bałam się jedynie o początek, bo zaśmierdziało frutem za bardzo " hmmmmmmm początek czyli...... pierwszy pad został wygenerowany na wtyczce, która w zasadzie może pracować jako samodzielna aplikacja i uzywac ją mogę w zasadzie na każdej platformie, skrecz jest wykonaniem mojego przyjaciela Dj kena one no jedynie melodia zagrana na FM7 gdyż jak juz wiecie w swoich kawałkach zawsze staram się nawiązać do złotych czasów lat 80-tych i wczesnych 90-tych dlatego takie brzmienie idealnie można wykręcić właśnie na FM7...no a co do śmierdzenia frutkiem jest to wniosek bardzo mylny bo jeżeli ten kawałek był zrobiony na Cubase Very Happy ?? Z masteringiem masz rację ale....łatwo się mówi gorzej robi Smile choć myślę że ten kawałek jest najlepszy pod względem technicznym jaki zrobiłem. Dziękuję za miłe komentarze i cieszę się, że Wam się podoba i nadal udaje mi się trzymać poziom jak na electro-emeryta Very Happy POZDRAWIAM

a tam vibi nie słuchaj nilay mi się bardzo podoba Very Happy wyjechała z z tym frutem nie w pięć nie w dziesięć w ogóle nie wie co pisze Razz

7ViBi - Flashback [ 09 miX ] Empty Re: ViBi - Flashback [ 09 miX ] Sro Lis 18, 2009 12:40 am

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

breaktechnology - mógłbyś się ode mnie po prostu odczepić :] z góry dzieki... ;] thx xDDDD

Ja wyrażam tylko własne zdanie... co mam tak jak wszyscy napisać jest zawaliscie daje 5 - bo tak wszyscy piszą, chciałam coś wiecej wnieść do swojej wypowiedzi... po prostu jak uslyszałam sam wstep tego kawałka - raptem tylko kilka sekund to myslalam ze nie bedzie tak dobry... ale okazalo sie co innego ... chcialam po prostu ubogacic swoją wypowiedz o to jak został kawałek odebrany w moich uszach Razz i tyle ... ale z tego co widać PODOBA MI SIĘ!!!! WIEC CZEGO SIE CZEPIASZ BT Razz ... po prostu odpuść i tak bedzie najlepiej ... za to jak ty wpieprzasz się i negatywnie komentujesz dobre tracki to jest wszystko dobrze -hahaha sam zrób lepszy jak takis mądry xDa nie ciągle patrzysz tylko co ja pisze...(aha chce ci powiedziec ze bawilam sie jakiś czas temu w robienie muzy
i bit electro mi wyszedl w pytke z oceny MC Electro Razz ) ZAŁOZE SIE NA 99,9% ze jakby napisał to DJ2003 np to ty byś olal tą wypowiedz i stwierdzil to tylko jego zdanie i odpuscil ... a do mnie to sie sypiesz jak gruz z sufitu xD ... po prostu odpusc ...

ViBi - JEST GIT 3MAJ TAK DALEJ Very Happy ... ale skoro mówisz o Cubase to widzę niezłe umiejętności... Smile))) brawo ... bo wiekszosc muzyków twierdzi ze Cubase jest za trudny Razz ... a masterek przyjdzie z czasem im wiecej sie robi muzy i pracuje nad jego dzwiekiem to mysle ze i kawałki są również lepsze Smile)) JEST GIT ViBi - Flashback [ 09 miX ] Icon_sunny

8ViBi - Flashback [ 09 miX ] Empty Re: ViBi - Flashback [ 09 miX ] Pią Lut 26, 2010 10:37 pm

beeska85

beeska85

ja krótko i na temat...dobre traczywo Smile

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: