Zapraszam wszystkich do zasysania nowego kawałka ! Utwór dostepny na http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/6735,utwor,265434.html.POZDRAWIAM
www.MusicOnPlanet.pl
ViBi napisał:" Bałam się jedynie o początek, bo zaśmierdziało frutem za bardzo " hmmmmmmm początek czyli...... pierwszy pad został wygenerowany na wtyczce, która w zasadzie może pracować jako samodzielna aplikacja i uzywac ją mogę w zasadzie na każdej platformie, skrecz jest wykonaniem mojego przyjaciela Dj kena one no jedynie melodia zagrana na FM7 gdyż jak juz wiecie w swoich kawałkach zawsze staram się nawiązać do złotych czasów lat 80-tych i wczesnych 90-tych dlatego takie brzmienie idealnie można wykręcić właśnie na FM7...no a co do śmierdzenia frutkiem jest to wniosek bardzo mylny bo jeżeli ten kawałek był zrobiony na Cubase ?? Z masteringiem masz rację ale....łatwo się mówi gorzej robi choć myślę że ten kawałek jest najlepszy pod względem technicznym jaki zrobiłem. Dziękuję za miłe komentarze i cieszę się, że Wam się podoba i nadal udaje mi się trzymać poziom jak na electro-emeryta POZDRAWIAM
www.MusicOnPlanet.pl » STREFA ARTYSTÓW | ARTISTS ZONE » MusicOn Poleca! - ViBi » ViBi - Flashback [ 09 miX ]
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: