www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

przeniesiona Bajera Dj Yoshi

4 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1przeniesiona Bajera Dj Yoshi Empty Re: przeniesiona Bajera Dj Yoshi Pon Gru 07, 2009 10:28 pm

osator007

osator007

Siemano !
Na czym robisz muzę ?

http://www.lastfm.pl/user/osator007

2przeniesiona Bajera Dj Yoshi Empty Re: przeniesiona Bajera Dj Yoshi Pon Gru 07, 2009 10:44 pm

N.E.X.

N.E.X.
MusicON V.I.P

Na elektronicznych instrumentach i samplerach perkusyjnych wirtualnie Wink. Kwestia sekwencera na którym to zostanie ułożone to rzecz drugorzędna. Nie lubię tego pytania, bo najważniejszy jest pomysł i jego realizacja, czasami zrobię coś w sekwencerze z aranżera, a czasami na Psycle czy FL Studio. Ogólnie najbardziej ekonomiczny program cena/jakość.

3przeniesiona Bajera Dj Yoshi Empty Re: przeniesiona Bajera Dj Yoshi Pią Cze 18, 2010 11:30 pm

DJ_Yoshi

DJ_Yoshi

N.E.X. napisał:Na elektronicznych instrumentach i samplerach perkusyjnych wirtualnie Wink. Kwestia sekwencera na którym to zostanie ułożone to rzecz drugorzędna. Nie lubię tego pytania, bo najważniejszy jest pomysł i jego realizacja, czasami zrobię coś w sekwencerze z aranżera, a czasami na Psycle czy FL Studio. Ogólnie najbardziej ekonomiczny program cena/jakość.

Racja. Nie liczy sie sprzet jakiego uzywasz, jezeli masz talent to zwykly trakcer wystarczy zeby zrobic cos fajnego. Wiadomo ze lepszy soft niesie wiecej mozliwosci, ale z drugiej strony jak ktos nie bedzie w stanie tego wykorzystac to nawet na Music Make'rze nic mu nie wyjdzie przeniesiona Bajera Dj Yoshi 132738

4przeniesiona Bajera Dj Yoshi Empty Re: przeniesiona Bajera Dj Yoshi Pią Cze 18, 2010 11:59 pm

N.E.X.

N.E.X.
MusicON V.I.P

Tak, dokładnie Smile. Robiłem kiedyś na trackerach Buzzie i potem Psycle, gram na klawiszach itd. Stąd przekonanie, że liczy się pomysł i wykonanie, a sprzęt to jedna z ostatnich rzeczy, na które można zwalić, że coś z nimi nie tak Razz. Są ludzie co na samym fortepianie odwalają takie funkowe melo, że idzie do tego breaka zrobić Wink.

5przeniesiona Bajera Dj Yoshi Empty Re: przeniesiona Bajera Dj Yoshi Sob Cze 19, 2010 12:04 am

DJ_Yoshi

DJ_Yoshi

Haha wiem bo sam zrobiłem kilka gównianych utworów na BUZZ trackerze Smile w sumie to był moj ulubiony program i szkoda ze zaprzestali go pisac bo był naprawde ciekawy i mozna bylo z niego sporo wycisnąć jak ktoś wiedział ocb Smile ja wtedy mało wiedziałem i tylko troche modyfikowalem gotowe juz presety jezeli mi sie podobał dźwięk Smile
To tak jak u mnie z angielskim, znam go na poziomie CAE, wiem jak cos sie pisze i wiem ze mam racje ale za cholere nie wiem dlaczego a juz tym bardziej jaki to czas hahahahaha Smile

przeniesiona Bajera Dj Yoshi 132738 <- moja ulubiona emota Smile

6przeniesiona Bajera Dj Yoshi Empty Re: przeniesiona Bajera Dj Yoshi Sob Cze 19, 2010 6:19 am

BreakTechnology

BreakTechnology
ELECTRO VIP

Bez zbędnego spamu xD ;P a tak w ogóle siema yoshi Razz

7przeniesiona Bajera Dj Yoshi Empty Re: przeniesiona Bajera Dj Yoshi Sob Cze 19, 2010 9:37 am

DJ_Yoshi

DJ_Yoshi

Siemano Panie Gibon Smile

Swoją drogą co ty kurde robisz o 6:19 w sobote na forum?? przeniesiona Bajera Dj Yoshi 18233

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: