www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

Świerze Dema

3 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Świerze Dema  Empty Świerze Dema Pon Gru 20, 2010 9:00 pm

Daruu

Daruu
MusicON V.I.P

Siemaneczko Smile

AAAaa założyłem sobie taki temat i będę tutaj zamieszczał (o ile nie będę zapominał) demka jakie na czasie sobie modżę bądź zmodziłem Smile Zazwyczaj one nie są kończone a być może sa ludzie którzy mają ochotę posłuchać co z nudów czasami wychodzi Smile

Zaczynam od demka które powstało jakieś 5 min temu Smile
http://www.sendspace.com/file/bjfs0c

2Świerze Dema  Empty Re: Świerze Dema Wto Gru 21, 2010 4:02 pm

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

kurcze to jest świetne !!! Very Happy zarąąąąbista melodia!! ... i warto, abyś to skończył bo na prawdę szkoda by było zostawić to tylko w formie demka Sad Sad Sad

BTW: a właśnie dlaczego zazwyczaj nie kończysz takich zawaliście "wkręcających" melodycznie demek ?
Cool

3Świerze Dema  Empty Re: Świerze Dema Wto Gru 21, 2010 7:15 pm

Daruu

Daruu
MusicON V.I.P

Witaj Nilaya i dzięki że się podoba Smile
Co do nie kończenia ja Ci powiem tak, że takich 1 minutowych demek to jest tyle, że jakby zaczął kończyć to by wyszły ze 3 grube albumy tylko jest małe ale Very Happy
Lenistwo i tak zwana wena hehe pomysł jest wyjdzie 1 minuta właśnie i blokada reszta idzie już na jedno kopyto a jak tak mam robić to ja dziękuje... po prostu brak jakiegoś motoru by pociągnąć to dalej... Sad

4Świerze Dema  Empty Re: Świerze Dema Czw Gru 23, 2010 2:16 am

Nilaya

Nilaya
MusicOn_MoD

ehhh.. to prawda wena... może warto abyś czasem posłuchał jakiś nowych świeżych kawałków w stylu Freestyle Project właśnie.. to może wtedy złapałbyś jakieś ciekawe pomysły na dokończenie kawałków Wink

5Świerze Dema  Empty Re: Świerze Dema Czw Gru 23, 2010 11:42 pm

electro2000

electro2000
MusicOn_MoD

Przyznaję, ze demo jest kozackie, dobra robota electro brachu. browar

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: