www.MusicOnPlanet.pl
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Electro-Freestyle,Breakdance, hip-hop, miami bass, oldschool & newstyle, electric boogie

You are not connected. Please login or register

INFORMACJE O ARTYŚCIE

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1INFORMACJE O ARTYŚCIE Empty INFORMACJE O ARTYŚCIE Sro Sie 05, 2009 12:17 am

hawk

hawk
MusicON V.I.P

INFORMACJE O ARTYŚCIE Oartysciejk2
INFORMACJE O ARTYŚCIE Oartysciejk2
Producent elektroniki z Kalisza.
Moja strefa na mp3.wp.pl
Mój profil na MySpace
Zapraszam !!! INFORMACJE O ARTYŚCIE Icon_smile

INFORMACJE O ARTYŚCIE Historiaed4INFORMACJE O ARTYŚCIE Historiaed4

Pierwszą
styczność z programem do tworzenia muzyki miałem ok. 2000 roku. Był to fast tracker II, na którym próbowałem swoich sił korzystając z niskiej jakości sampli pobranych z plików XM, MOD oraz S3M. Próbowałem też "remixować" dostępne pliki. Jako, że efekt prac nie był zadowalający, robiłem "kawałki" (jeśli tak można było to wtedy nazwać) sporadycznie. Jakieś 2 lata później usłyszałem pierwszy, Polski produkt, jakim był kawałek składu Twisted Feet o tytule "Future Dance". Zrobił na mnie wtedy ogromne wrażenie i musiałem dowiedzieć się w jakim programie powstał. Napisałem do składu i otrzymałem zwrotnego maila od Faji (producenta) z nazwą programu (Fruity loops 3 ) i z projektami kilku utworów, w tym Future Dance (!!), za co dziękuję. Wtedy właśnie zaczęła się moja przygoda z prawdziwym electro/freestyle, breakdance. Od tamtego czasu tworzyłem głównie w tym gatunku. Z czasem zaczęło się to zmieniać. W ciągu tych kilku lat, z różnych przyczyn miałem długie przerwy w produkowaniu muzyki. Głównie po masakrycznie długim czasu oczekiwania na akceptację utworu (40-80 dni), wtedy też odeszło ze strefy wielu artystów tworzących electro.

INFORMACJE O ARTYŚCIE Stylkd7INFORMACJE O ARTYŚCIE Stylkd7

Electro/freestyle, breakdance, drum n bass, soundtracki, industrial... oraz inna elektronika, która czasem wyjdzie przypadkiem...

INFORMACJE O ARTYŚCIE Skladbv5INFORMACJE O ARTYŚCIE Skladbv5

Hawk

http://www.hawk.mp3.wp.pl

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: